Creative Stuff

Despre Noi

 

DESPRE NOI

TIMS International S.R.L. este o companie infiintata in anul 2004 ca raspuns la cerintele pietei in ceea  ce priveste transportul international de marfuri. Apeland la noi veti beneficia de servicii de transport rutier de marfuri de o calitate exceptionala si siguranta transpotului la standarde europene. Atitudinea responsabila a echipei noastre de profesionalisti fata de sarcina asumata si asigurarea starii tehnice corespunzatoare a autovehiculelor permit indeplinirea la timp a tuturor comenzilor, respectandu-se conditiile unei deserviri eficiente.

 

 

De ce sa alegeti tims?

 

ValoriLE noastre

Ne mandrim si  suntem pasionati de afacerea noastra, suntem dedicati fiecarui client si nevoile lui individuale, si ii suntem recunoscatori pentru loialitatea pe care o primim. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra de transport puteti sa ne contactati cu convingerea ca veti beneficia de un serviciu prietenos, rapid si de incredere. Obiectivul nostru este de a consolida relatii de parteneriat durabile si de a crea un mediu de afaceri bazat pe respect si profesionalism.

 

La TIMS International nu doar vorbim despre valorile companie noastre, ci si traim dupa ele. Totul porneste de la angajatii nostri, intrucat performanta companiei noastre este in mainile lor. Noi angajam cei mai buni oameni si le dam posibilitatea sa faca tot ce le sta in putinta pentru a deservi interesul clientilor nostri. Inca din prima zi angajatii nostri invata importanta muncii noastre: corectitudinea fata de clienti, satisfacerea deplina a clientilor prin solutii cat mai eficiente si increderea pe care o oferim acestora. Prin actiunile noastre si prin consecventa am reusit sa mentinem integritatea esentiala in castigarea increderii clientilor nostri an dupa an.